Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

ATICILARIN KUPA MÜCADELESİ MERSİN’DE BAŞLADI

Havalı Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası müsabakaları 531 sporcunun katılımıyla Mersin Erdemli Poligonu’nda,  geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Federasyon Başkanı Mehmet Bülent Torpil için yapılan saygı duruşunun ardından başladı.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Havalı Silahlar Ulusal Egemenlik Kupasında 28 ilden 84 kulüp mücadele ediyor. Yıldız, genç ve büyük kategorilerinde düzenlenen kupa müsabakalarında hem erkek hem de kadın sporcular poligonda yer alıyor.

Havalı tabanca ve havalı tüfek disiplininde yapılan yarışmalarda sporcular 10 metre uzaklıktaki hedefe atış yapıyor.

Müsabakalar 17 Nisan Pazar günü yapılacak atışların ardından sona erecek. Derece yapan kulüplerin sporcuları kupa ve madalyalarını yapılacak törenin ardından alacak.

 

 

 

 

 

 

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart