Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

2.OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL

Yönetim Kurulumuzun 29.04.2016 tarih ve 13 sıra numaralı kararı ile Bağımsız Spor Federasyonlarının Çalışma Usul ve Esasları hakkında yönetmelik hükümleri ve Federasyonumuz Anastatüsünün ilgili maddeleri doğrultusunda Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun Olağanüstü Genel Kurulu 04 Haziran 2016 Cumartesi günü saat 10:00′da Ankara'da Bera Ankara Hotel' de yapılacaktır. 

Genel Kurula Ankara dışından davet edilen delegelerimizin 03 Haziran 2016 tarihinde Bera Ankara Hotel' de konaklamaları Federasyonumuzca karşılanacak olup, alttaki link tıklanılarak ulaşabilecek olan Konaklama Formunu sayın delegelerimizin  doldurmaları gerekmektedir.

Ankara dışından gelecek olan delegelerimiz 03 Haziran 2016 tarihinde saat 14:00' dan sonra otele giriş yapabilecekler ve tam pansiyon konaklayacaklardır.

04 Haziran 2016 tarihinde cafe break ve öğle yemeği yine Federasyonumuzca karşılanacak olup, tüm delegelerimizin otobüs ücretleri Genel Kurul esnasında kendilerine ödenecektir.

Genel Kurul Duyuruları için tıklayınız. 

Konaklama Kayıt Formu için tıklayınız.  

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart