Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

SAFİYE TEMİZDEMİR AVRUPA ŞAMPİYONLAR LİGİ TRAP SOLO ÜÇÜNCÜSÜ

Avrupa Atıcılık Konfederasyonu tarafından düzenlenen Plak Atışları Avrupa Şampiyonlar Ligi Turnuvası 19-22 Eylül 2024 tarihleri arasında Polonya’nın Poznan kentinde yapılıyor.

Sporcuların Dünya sıralamasında elde ettikleri bireysel skorlar doğrultusunda oluşturulan takım puanlarına göre özel davetle çağırılan milli sporcularımız Oğuzhan TÜZÜN, Nedim Tolga TUNÇER, Safiye TEMİZDEMİR ve Rümeysa Pelin KAYA Trap kategorisinde ülkemizi temsil ediyorlar.

Trap Solo müsabakalarında bireysel olarak yarışan sporcularımızdan Safiye TEMİZDEMİR kendi grubunu 1. sırada tamamlayarak final müsabakasında yarışmaya hak kazandı.

Solo müsabakasında yarışan milli sporcularımız Oğuzhan TÜZÜN, Nedim Tolga TUNÇER ve Rümeysa Pelin KAYA kendi gruplarında ikinci sırada yer alarak final müsabakasına çıkmaya hak kazanamadılar.

Trap Solo final müsabakasında yarışan milli sporcumuz Safiye TEMİZDEMİR üçüncü olarak müsabakayı tamamladı.