Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

2024 YILI ANTRENÖR VİZE İŞLEMLERİ

SİSTEM BAŞVURU TARİHİ: 01.01.2024

Federasyonumuzun 2024 yılı Antrenör Vize işlemleri e-Devlet Kapısı üzerinden gerçekleştirilecektir. (e-Devlet Kapısı / Arama Kısmına (Spor Bilgi Sistemi) Yazılarak / Uygulamaya Git / Spor Elemanı / Vize Başvuru) Vize Başvuru Rehberi için TIKLAYINIZ

2024 yılı için antrenör vize ücreti 600 TL’dir.

*E-Devlet Sistemi üzerinden 01.01.2024 tarihi itibariyle başvuru yapabilirsiniz 

• Başvurunuzu tamamlandıktan sonra, vize ücretini e-Devlet Kapısı üzerinden Spor Bilgi Sistemine kayıtlı E-Posta adresinize gelen referans numarası ile TEB Bankası şubelerinden (Fatura ödemeleri, Diğer Kurum, GSB Federasyonlar, Kurum kodu 2533) kurumsal tahsilat olarak veya TEB Bankası internet bankacılığından yatırılabilirsiniz. (kurumsal tahsilat kodu: 2533)

NOT: Referans numarasıyla TEB Bankasına yapılacak ödeme dışında hiçbir şekilde havale, EFT, IBAN numarasına ücret yatırma kabul edilmeyecektir.
ÖNEMLİ NOT 1: Gençlik ve Spor Bakanlığı, İl Müdürlüğü ve Federasyon bünyesinde (4a,4b,4d) istihdam edilen antrenörlerimiz (TOHM ve Olimpik Havuz antrenörlerimiz de dahil) yalnızca görev yaptığı branşta (güncel görev belgesini ibra etmesi koşuluyla) ücretten muaf olup, e-Devlet Kapısı üzerinden gerçekleştirdikleri başvurularının resmî görev unvanı gösterir belgelerini (güncel tarihli) [email protected] adresine göndermeleri koşulu ile vize işlemleri yapılacaktır.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart