Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

ÖNEMLİ DUYURU! (Havalı Silahlar Bölgesel Egemenlik Kupası)

       Federasyonumuzun Faaliyet Programında yer alan ve 19-21 Nisan 2024 tarihinde yapılacak olan Havalı Silahlar Bölgesel Egemenlik Kupası başvuruları E-TAF Portalı üzerinden devam etmekte olup yarışma için son başvuru süresinin 10 Nisan 2024 saat 23:59 olarak belirlendiği ilgili duyuruda belirtilmiştir.
Ancak, bazı illerde sporcu lisanslarının yanlışlıkla ‘Plak Atışları’ olarak çıkmış olması ve bazı illerde de bayram tatili nedeni ile sporcu lisans vizelerinin yapılamamış olması nedenleri ile ilgili sporcular söz konusu yarışmaya başvuru yapamamaktadır.
       Bu nedenle; eksikliklerin giderilerek ilgili sporcularında yarışmaya katılabilmeleri amacıyla; Havalı Silahlar Bölgesel Egemenlik Kupası Yarışma Başvuru Süresi 15 Nisan 2024 saat 17:59’a kadar uzatılmıştır.

       AÇIKLAMA:
       - Federasyonumuz bünyesinde yer alan branşlar E-TAF Portalında ayrı ayrı sınıflandırılmış olup Havalı&Ateşli Silahlar branşında lisans çıkartmış olan sporculara ‘1’ ile başlayan ID numarası, Plak Atışları branşında lisans çıkartmış olan sporculara ise ‘2’ ile başlayan ID numaraları verilmektedir.
Her iki branşta da lisans çıkartmak mümkün olup tek bir branşta lisans çıkartan sporcular sadece lisanslarında yazan alt branşta (Havalı&Ateşli ya da Plak Atışları) yarışmalara başvurabilmektedir.
       - E_TAF Portalımız tüm sporcu lisans ve vize bilgilerini GSB Veri tabanından almakta olup lisansı olmayan ya da vizesi yapılmamış olan hiçbir sporcu yarışma başvurusu dahi yapamamaktadır.

       Tüm sporcu ve antrenörlerimizin lisans çıkartırken yukarıda belirtilen hususlarda dikkatli olmaları ve sporcu lisans vizelerini zamanında yaptırmaya özen göstermeleri önemle rica olunur.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart