Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

10 M HAVALI TABANCA TRİO ERKEKLERDE AVRUPA ŞAMPİYONUYUZ

24 Şubat – 03 Mart 2024 tarihleri arasında Macaristan’ın Györ kentinde düzenlenen Havalı Silahlar Avrupa Şampiyonası bugün yapılan 10 M Havalı Tabanca Trio Erkekler kategorisinde yapılan müsabakalarla sona erdi.

İlk kez Avrupa Şampiyonasında denenen Trio müsabakalarında ülkemizi temsil eden milli Atıcılarımız Yusuf DİKEÇ, İsmail KELEŞ ve Buğra SELİMZADE sıralama müsabakasında attıkları 576 puanla çeyrek finale, çeyrek final müsabakasında attıkları 579 puanla yarı finale yükseldi.

Madalya maçına çıkmak için son etap olan Yarı finalde 572 puan atan milli sporcularımız Ukrayna ile Altın madalya maçına çıkmaya hak kazandı.

Yusuf DİKEÇ, İsmail KELEŞ ve Buğra SELİMZADE’den oluşan Trio Erkek takımımız, rakipleri Ukrayna’yı 17-11 yenerek Avrupa Şampiyonu oldular.

Milli sporcularımızı gönülden tebrik ederiz.


About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart