Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

70. ISSF GENEL KURULUNDA GURUR DOLU ANLAR

70. ISSF Genel Kurulunda İcra Komitesine (Executive Committee) seçilen Federasyonumuz Yönetim Kurulu üyesi ve Plak Atışları Asbaşkanı Melis GIRAUD'u gönülden tebrik eder, yeni görevinde başarılarının devamını dileriz.
Tüm dünyada Atıcılılık sporuna yapmış oldukları katkılardan dolayı ISSF'ye teşekkürlerimizi sunar, Yeni ISSF Başkanı Luciano ROSSI'ye başarılarla dolu bir dönem dileriz.
2022 yılında ülkemizde yapılan iki uluslararası organizasyonun da başarılı bir şekilde tamamlanması nedeniyle federasyon başkanımız Prof. Dr. Gürsel ÇOLAKOĞLU'na ve federasyonumuz Plak Atışları Asbaşkanı Melis GIRAUD'a plaket ve sertifika takdim edildi.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart