Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

ATICILAR BURSA'DA NİŞAN ALACAK

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Double Trap Federasyon Kupası Bursa’da düzenlenecek.

Mart ayında İstanbul’da oynanan grup müsabakalarının ardından derece yapan sporcular Bursa Büyükşehir Belediyesi Olimpik Trap Skeet  Atış Poligonu’nda kupa için mücadele edecek.

Bursa’ya ve Türk Sporuna Büyük Hizmet

Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Mehmet Bülent Torpil “Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanımız Sayın Efkan Ala’nın katılımıyla hizmete açılan Olimpik Trap-Skeet Poligonu hem Bursa hem de Türk Sporu için büyük bir hizmet. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum ifadelerini kullandı.

12 kalibre spor poze tüfeklerle oynanacak kupa müsabakalarında, Büyük erkeklerde 51, gençlerde ise 5 atıcı nişan alacak. Nilüfer ilçesinde bulunan poligona Bursalı sporseverler 10 Nisan Pazar günü sabah 9dan itibaren gelerek izleyebilir.

 

 

 

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart