Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

ELİF KIRKLAR TARİH YAZDI

Gençler Ateşli Silahlar Avrupa Şampiyonası'nda  mücadele eden milli sporcumuz Elif Kırklar, ateşli silahlar 25 metre genç bayanlar branşında finale yükselen ilk Türk genç bayan sporcu oldu.

ISSF (Uluslararası Atıcılık Federasyonu) tarafından düzenlenen ve 13 Haziran tarihinde başlayan Gençler Ateşli Silahlar Avrupa Şampiyonası Estonya'nın başkenti Tallinn'de sona erdi.

Kemal Aksu antrenörlüğünde ülkemizi temsil eden 15 yaşındaki milli sporcumuz Elif Kırklar, 21 ülkeden 40 sporcunun poligonda yer aldığı müsabakalarda ateşli silahlar 25 metre branşında 574 puanlık atışı ile şampiyonayı 8.  sırada tamamladı. Kırklar aynı zamanda bu sonuçla kendine ait olan 565 puanlık Türkiye rekorunu da 9 sayı daha artırmış oldu.

Şampiyonanın En Genç Sporcusu

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın olimpiyat oyunlarına sporcu yetiştirmek üzere ülkemizin bir çok ilinde başlattığı TOHM (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi) projesinda yer alan Elif Kırklar çalışmalarının ve emeğinin karşılığını almaya başladı. Geçtiğimiz yıl ekim ayında Türkiye Şampiyonu olmasının ardından uluslararası müsabakalara katılmaya başlayan Milli Atıcı Elif Kırklar her gittiği şampiyonada daha iyi sonuçlar elde etti.13 yaşında başladığı atıcılıkta her geçen gün yeni rekorlara ve ilklere imza atan 15 yaşındaki Elif Kırklar; 1996-2001 doğumlu sporcuların yarıştığı şampiyonanın en genç ismiydi. 

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart