Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

OKULDAN SAHAYA PROJESİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı, üniversiteler ve spor federasyonları işbirliği ile 2021-2022 eğitim ve öğretim yılından itibaren başlamak üzere ‘Okuldan Sahaya’ ismiyle bir proje başlatılmıştır.

Atıcılık branşı için Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ile İstanbul Marmara Üniversitesi pilot üniversite olarak belirlenmiştir.

Yapılan çalışma ile pilot olarak seçilen üniversiteler, gelişme ve istihdam potansiyeli göz önüne alınarak belirlenen branşlarda spor Bilimleri fakültesi / beden eğitimi ve spor yüksekokulu antrenörlük eğitimi bölümüne öğrenci kabul ederken spor geçmişine göre ihtiyaç duyulan branşta öncelik ya da genel kontenjan içerisinden özel kontenjan açacaktır.

Sporcu öğrenci adayları, ilgili üniversitenin sınav süreçlerinden sorumlu olup, pilot belirlenen branştan spor özgeçmişini beyan ettikleri takdirde avantaj sağlanacak olup ayrıntılı bilgiye üniversitelerin web sitelerinden ulaşabileceğinizi hatırlatırız.

Tüm sporcularımıza önemle duyurulur.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart