Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

BAŞKANIMIZIN MESAJI

Değerli sporcularım, kıymetli antrenörlerim ve spor kulüplerimizin idarecileri, Tüm Dünyada iki yıl önce başlayan ve etkileri bugüne kadar gelen pandemi nedeniyle her sektör gibi bizlerde birçok olumsuzluğu yaşadık ve halen yaşamaktayız. Ancak bugün sizlere atıcılık camiamızı sevindirecek bir haberin müjdesini vermek istiyorum.
Branşımızın gelişimine katkı sağlayabilmek amacıyla, Gençlik ve Spor Bakanlığımıza başvuruda bulunarak Milli Savunma Bakanlığı’nın zimmetinde bulunan ancak kullanılmayan silahlar (tamir edilebilecek durumda olabilen, eksik malzeme nedeniyle atıl durumda bulunan, başlangıç – orta – profesyonel düzeyindeki havalı – ateşli silahlar, atış malzemeleri vb.) sportif atış malzemelerinin Federasyonumuza hibe edilmesini talep ettik.
Bakanlığımızın görüşmeleri sonucunda olumlu yanıt alındı, Milli Savunma Bakanlığı ilgili çalışmaları yaptı ve hibe silahların Federasyonumuza verilmesi emri yayınlandı. Bakanlığımıza, Genel Müdürlüğümüze ve Milli Savunma Bakanlığımıza branşımıza sağladıkları destek için camiamız adına teşekkürlerimizi sizlerin huzurunda tekrar iletiyorum.
İlgili birliklerden sportif atış malzemeleri Federasyonumuz tarafından alınmaya başlandı. Bu süreçte Ankara’da oluşturduğumuz teknik ekibimiz tarafından silahların bakım, tamirat, eksiklikleri tespit edilecek ve Federasyonumuz tarafından gerekli iş ve işlemler yapılarak, poligon bulunan İl Müdürlüklerimizin talepleri karşılanmaya çalışılacaktır.
Federasyonumuz çalışanlarına, teknik ekibime, desteği olan tüm arkadaşlarıma emekleri için şimdiden teşekkür ediyor, İl Müdürlüklerimiz zimmetine verilecek atış malzemelerinin sporumuza ve Türk Atıcılığına katkı sağlaması umuduyla sizleri saygıyla selamlıyorum.
Prof.Dr. Gürsel ÇOLAKOĞLU

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart