Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

ISSF ULUSLARARASI JÜRİ KURSU SONA ERDİ

ISSF ve Federasyonumuzun 2022 yılı eğitim faaliyet programında yer alan, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesinin destekleriyle 07-12 Aralık 2022 tarihleri arasında İstanbul Olimpiyat Evinde yapılan Havalı ve Ateşli Silahlar Uluslararası Jüri kursu sona erdi.

Kursu başarıyla tamamlayan hakemlerimize diplomalarını ISSF Genel Sekreteri Willi GRILL, ISSF Jüri Komitesinden Rosane Batista RAMOS ve MHK Başkanımız Ertuğrul TOPRAK takdim etti.

Plak Atışları Asbaşkanımız Melis GİRAUD, ISSF Genel Sekreteri Will GRILL ve eğitmen Rosane Batista RAMOS'a federasyonumuz adına plaket takdiminde bulundu.

Havalı ve Ateşli Silahlar Uluslararası Jüri kursumuz için vermiş oldukları sınırsız destekten dolayı Türkiye Milli Olimpiyat Komitesine, eğitimler boyu kursiyerlerimizi yalnız bırakmayan ISSF Genel Sekreteri Will GRILL nezdinde tüm ISSF yönetimine ve paylaştığı bilgiler için kurs eğitmenimiz Rosane Batista RAMOS’a  teşekkürlerimizi sunarız.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart