Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

ATICILIKTA ADAY ANTRENÖRLERİN KURSLARI DEVAM EDİYOR

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun düzenlediği uzun zamandır ilk defa açılan birinci kademe yardımcı antrenör kursu Ankara’da devam ediyor.

Talebin çok fazla olması dolayısıyla 1. kademe antrenör kursu 2 grupta yapılıyor. Şubat ayında 58 kişinin katılımıyla tamamlanan kursun ardından, nisan ayında ikinci grupta 45 aday antrenörün eğitimine devam ediliyor.

Havalı, ateşli silahlar branşında eğitim alan antrenör adaylarının eğitimleri, Doç. Dr. Cengiz Akalan’ın spor ve beslenme konularında verdiği derslerle devam ediyor.

 HEDEFİMİZ YENİ YETENEKLERİN KEŞFİ VE YETİŞTİRİLMESİ

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Mehmet Bülent Torpil‚“ Daha önce uzun yıllar açılmamış olan kursu hayata geçirmek için göreve geldiğimiz günden itibaren çalışmalara başladık. Yardımcı antrenör kursu yıllardır açılmadığı için talep çok fazla oldu. Bu nedenle kursu iki ayrı grupta düzenlemeye karar verdik. Bu kurslarda hedefimiz yeni yeteneklerin keşfi ve yetiştirilmesidir. Sürekli değişen ve gelişen dünya düzenini  bizler de modern ve bilimsel çalışmalar ile takip etmekte ve uygulamaktayız. Ülkemizde daha fazla sporcu yetişmesi için antrenörlere ihtiyacımız var. Yıl içerisinde iki kez daha 1. kademe yardımcı antrenör kursu düzenleyerek sayıyı artırmayı hedefliyoruz. Atıcılık sporu için sporcu yetiştirmek üzere kursa katılan tüm aday antrenörlere başarılar diliyorum” dedi.

4 Nisan Perşembe günü başlayan kurs, Oğuz Çakmak ve Ufuk Arman’ın son dört gün vereceği teknik taktik eğitiminin ardından sonra erecek.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart