Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

ATICILIĞA BÜYÜK İLGİ

Federasyonumuzun 2016 yılı faaliyet programında yer alan 1. Kademe Antrenör Yetiştirme Kursu Ankara’da tamamlandı.

Yoğun ilgi nedeniyle (196 başvuru) eleme yapılarak ilk gruba dahil edilen 57 kursiyer, 12 gün süren yoğun programın sonunda kursu tamamlamışlardır.

Teorik ve uygulamalı derslerin yapıldığı kursta, Antrenörlüğün ilk adımını tamamlayan katılımcılara Atıcılık yolunda başarılar diler, katkılarından dolayı  Spor Genel Müdürlüğü Spor Eğitimi Dairesi Başkanlığı’ na, Federasyonumuz Eğitim Kurulu Başkanı sayın Oğuz ÇAKMAK’ a, Milli antrenörlerimizden sayın Ufuk ARMAN’ a, Merkez Hakem Kurulu Üyemiz sayın Okan ÖZKAN’ a, Ankara Üniversitesinin deneyimli akademisyenlerine ve kurs süresince gösterdikleri özen için Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarına Atıcılık ailesi adına teşekkür ederiz.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart