Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

HAVALI ATEŞLİ SİLAHLAR 1. KADEME YARDIMCI ANTRENÖR YETİŞTİRME KURSU

Federasyonumuzun 2019 yılı faaliyet programı kapsamında; Havalı – Ateşli Silahlar 1. Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu 04 – 15 Kasım 2019 tarihleri arasında Ankara ilinde açılacaktır. Kurs için Jandarma Genel Komutanlığı personeline 30 kontenjan ayrılmış olup, kalan 30 kişi sivil personele ayrılmıştır.

- Kursa başvurular e-Devlet Kapısı üzerinden yapılacak olup, bunun dışında yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

- Katılımcı sayısı 60 ile sınırlıdır. Katılmak isteyen kursiyerler e- devlet üzerinden başvurularını gerçekleştireceklerdir. 21 Ekim – 01 Kasım 2019 tarihleri arasında kursiyer adayları başvuru yapabileceklerdir. 01 Kasım 2019 günü saat (14:00’e) kadar başvuru yapan adayların başvuruları sistem üzerinden Spor Eğitim Dairesi tarafından onaylanacak ve başvuru sonuçları 01 Kasım 2019 günü açıklanacaktır.

- Başvuru sahipleri; başvuru sırasında e-posta adreslerine gelecek olan referans numarası ile Spor Eğitim Dairesi Başkanlığına ait Ziraat Bankası hesabına 160 TL. ( Online Tahsilat- Kurum Ödemeleri – Diğer Kurum – GSB Kursiyer Tahsilatı) yatıracaklardır. Aynı zamanda TC kimlik numarasıyla Federasyonumuzun Türk Ekonomi Bankası’nın 2533 kurum kodlu hesabına (Fatura Ödemeleri – Diğer Kurum – GSB Federasyonlar) 375 TL. kurs ücreti yatıracaklardır.

- Başvuru sahiplerinin aşağıda belirtilen Genel Bilgilendirme Duyurusunu dikkatli bir şekilde okuyarak başvuru için gereken evraklarını eksiksiz bir şekilde tamamlamaları gerekmektedir. Evraklarında eksiklik bulunan ya da kurs ücretlerini yatırmayan başvuru sahiplerinin yapacakları başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvuru ve Genel Bilgilendirme İçin Tıklayınız

Kurs Programı İçin Tıklayınız

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart