Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

HAVALI TABANCA’DA 2 KOTA 1 GÜMÜŞ MADALYA!

26 Ağustos- 03 Eylül 2019 tarihleri arasında Brezilya’da düzenlenen Havalı ve Ateşli Silahlar Dünya Kupası 10 M Havalı Tabanca Erkekler kategorisinde yarışan milli sporcularımız İsmail KELEŞ (581) ve Yusuf DİKEÇ (580) 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarına kota kazandı.

Milli sporcumuz Gökhan ERYİĞİT ise müsabakayı 570 puanla sıralama müsabakasını tamamladı.

Final müsabakasında yarışan milli sporcumuz İsmail KELEŞ 243,1’la gümüş madalyanın sahibi olurken, aynı müsabakada yarışan milli sporcumuz Yusuf DİKEÇ 160,8 puanla müsabakayı 6. sırada tamamladı.

Sporcularımızı müsabakalar boyu gösterdikleri başarılı performans için gönülden tebrik eder, sonraki müsabakalarda ülkemizi temsil edecek olan milli sporcularımıza başarılar dileriz

Günün tamamlanan diğer bir müsabakası ise milli sporcumuz Şevval İlayda TARHAN'ın temsiliyle 25 M Bayan Tabanca kategorisinde gerçekleşti.

Milli sporcumuz TARHAN, 571 puan atarak müsabakayı tamamladı.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart