Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

MİLLİ ATICILAR AVRUPA ŞAMPİYONASINDA BRONZ MADALYA KAZANDI

ISSF (Uluslararası Atıcılık Federasyonu) ve ESC (Avrupa Atıcılık Konfederasyonu) tarafından düzenlenen Trap-Skeet Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Genç Bayanlar Skeet Milli Takımı bronz madalya kazandı.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Vecihi Başar’ın başkanlık yaptığı kafile ile İtalya’nın giden milli sporcuların müsabakaları genç bayanlar skeet branşında 8 Temmuz Cuma günü başladı.

Ali Bilgin antrenörlüğünde müsabakalara katılan milli sporculardan; Deniz Üstündağ, Nur Banu Özpak ve İzel Aydın’ın yarıştığı milli takım Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu.

Oğuzhan Tüzün 5. Oldu

Trap disiplininde mücadele eden milli sporcu Oğuzhan Tüzün de 125 atışın ardından finale çıkan isim oldu. Final müsabakasının ardından Tüzün şampiyonayı 5. Sırada tamamladı.

İlk Kadın Komisyon Üyesi Melis Giraud Jüri Olarak Görev Yapıyor

Geçtiğimiz hafta Rusya’da düzenlenen ISSF (Uluslararası Atıcılık Federasyonu) toplantısında Plak Atışları Komisyonu üyeliğine seçilen ve bu alanda İlk Türk Kadın Üye unvanını alan Melis Giraud da müsabakalarda jüri olarak görev yapıyor.

Lonato şehrinde 18 ülkenin katıldığı şampiyona 10 Temmuz Pazar günü büyük erkekler ve genç erkekler skeet atışlarının ardından sona erdi.

Tüm fotoğraflara erişmek için tıklayınız. (Facebook)

 

 

 

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart