Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

MİLLİ SPORCU BELGESİ SINIFLARINA İLİŞKİN MÜSABAKA TÜRLERİNİN BELİRLENMESİNE DAİR GENELGE

Uluslararası spor müsabakalarında Türkiye'yi temsil eden sporculara milli sporcu belgesi verilmesine ilişkin usul ve esasları belirleyen Milli Sporcu Belgesi Verilmesi Hakkında Yönetmelik, 13.06.2020 tarih ve 31154 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanmıştır.
Yönetmeliğin dokuzuncu maddesinin ikinci fıkrasında yer alan “Milli sporcu belgesi sınıflarına ilişkin müsabaka türleri Bakanlık tarafından belirlenir ve Bakanlık internet sitesinde yayımlanır” hükmüne istinaden hazırlanan Milli Sporcu Belgesi Sınıflarına İlişkin Müsabaka Türlerinin Belirlenmesine Dair Genelge, Bakanlık Makamının 27.10.2020 tarihli oluru ile yürürlüğe girdiğinden, milli sporcu belgesi başvurularında, Genelge hükümlerine riayet edilecektir.
Genelgeye ulaşmak için TIKLAYINIZ

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart