Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

2. KADEME HAVALI VE ATEŞLİ SİLAHLAR UYGULAMA EĞİTİMİ - ANKARA

HAVALI VE ATEŞLİ SİLAHLAR 2. KADEME UYGULAMA EĞİTİMİ TARİHLERİ:

13-19 Kasım 2023 / ANKARA

ÖN KAYIT TARİHLERİ: 23 Ekim-09 Kasım 2023

2023 yılı faaliyet programımızda yer alan 2. Kademe Havalı ve Ateşli Silahlar Antrenör Uygulama Eğitimi kursumuz, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak Spor Eğitimi ve Araştırmaları Daire Başkanlığı bünyesinde, Kasım ayı içerisinde Ankara'da yapılacaktır.

Kurs başvuruları; e-devlet Spor Bilgi Sistemi üzerinden yapılacaktır.

Uygulama Eğitim Kurslarımıza daha önceden Spor Eğitim ve Araştırmaları Dairesi Başkanlığı bünyesinde açılmış Temel Eğitim kurslarında başarılı olup, 1.kademe yardımcı antrenör belgesi düzenlenme tarihi üzerinden 1 yıl geçmiş ve yine e-devlet sistemi üzerinden BESYO Denklik işlemi başvurusu kabul edilen kişiler katılabileceklerdir.

Antrenör Eğitim Talimatına ulaşmak için TIKLAYINIZ

Kurs başvurusu için talep edilen ruh sağlığı ve hastalıkları uzman hekimlerince akıl sağlığı hastalığı bulunmadığına dair kararı gösteren sağlık raporunun başvuru sırasında sisteme yüklenmesi zorunludur. Alanında yetkin doktor tarafından alınmamış, eski tarihli (en fazla 6 ay) raporlar kesinlikle kabul edilmeyecektir. Raporu istenilen şekilde sisteme yüklenmemiş kursiyerlerin başvuruları iptal edilecek ve onaylanmayacaktır.

Uygulama eğitimine katılacak olan kişilerden başvuru için istenilen evraklar, e-devlet üzerinden sisteme yüklenecek olup, sağlık raporu asılları kurs günü kurs yöneticisi tarafından teslim alınacaktır.

Kurs katılım kontenjanları 50 kişi ile sınırlandırılmıştır. Başvuruların maksimum sayıyı aşması halinde Antrenör Eğitim Talimatımızın 7. maddesinin 3. fıkrası uyarınca değerlendirmeye alınacak ve kursiyerler belirlenecektir. Talep gelmesi halinde ileri tarihlerde talep edilen kademelerde uygulama eğitimi kursları açılmaya devam edecek ve Federasyonumuz resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarından tarafından duyurulacaktır.

BAŞVURU ŞEKLİ

E-Devlet Kurs Başvurusu; E-Devlet Giriş/ Gençlik ve Spor Bakanlığı / Spor Bilgi Sistemi / Uygulamaya Git / Spor Elemanı / Kurs Başvuru / Antrenör/ ve diğer sekmelerin tamamlanması ile yapılacaktır.

Uygulama Kurs ücreti; E-devlet üzerinden yapmış olduğunuz başvurunuzun Federasyon tarafından onaylanmasından sonra mail adresinize gönderilecek referans numarası ile TEB Bankasından kurum ödemeleri bilgisi (2533 Kurum Kodu) verilerek ön kayıt tarihleri içerisinde yatırılacaktır. TEB Bankası ATM’leri, şubeleri ve TEB internet bankacılığı yolu ile ve referans kodu ile ödemeler yapılacaktır.

Ödeme başka türlü yapılırsa başvuru asla kabul edilmeyecektir.

Bütünlemeye kalan kursiyerlerimizin başvuru aşamaları için TIKLAYINIZ

ÖDEME

2.Kademe Temel Eğitimden Başarılı Olup Uygulama Eğitimi Kursuna Katılacaklar İçin Kurs Ücreti 750 TL.

2.Kademe Denklik Başvurusu Onaylanarak Uygulama Eğitimi Kursuna Katılacaklar İçin Kurs Ücreti 500 TL.

Daha önceki 2. Kademe Uygulama Eğitiminden kalmış olan kursiyerler için Bütünleme Kurs Ücreti 250 TL .

Eğitim

Tüm dersler yüz yüze olarak Ankara'da gerçekleştirilecektir. 

HAVALI VE ATEŞLİ SİLAHLAR 2. KADEME UYGULAMA EĞİTİMİ TARİHLERİ:

13-19 Kasım 2023

ÖN KAYIT TARİHLERİ: 23 Ekim-09 Kasım 2023

 

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart