Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

2020 YILI ANTRENÖR VİZE İŞLEMLERİ

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU

2020 YILI ANTRENÖR VİZE İŞLEMLERİ

 

Federasyonumuzun 2020 yılı Havalı-Ateşli Silahlar ve Plak Atışları Antrenör Vize işlemleri 01 Kasım - 15 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. 2020 yılı için antrenör vize semineri yapılmayacaktır. 

2020 sezonu için vizelerini yaptırmak isteyen antrenörlerimiz aşağıda sayılan belgelerini tamamlayıp, [email protected] adresine elektronik ortamda veya Federasyonumuza posta yolu ile gönderebileceklerdir. Eksik belgenin olması halinde vize işlemi belgeler tamamlanana kadar yapılmayacaktır.

İstenilen Belgeler

  1. Antrenör Bilgi Formu (Aşağıdaki form indirilip, doldurulacak ve mutlaka imzalanacaktır.)
  2. Vesikalık bir adet fotoğraf (fotoğraf dosyasına ad ve soyad yazılacaktır)
  3. Adli Sicil Kaydı (e-devlet üzerinden alınabilir.)
  4. Cezası Yoktur Yazısı (Spor İl Müdürlüğünden alınacaktır.)
  5. 2020 yılı antrenör vize ücretinin yatırıldığında dair dekont (Türk Ekonomi Bankası’nın Gaziosmanpaşa Ankara Şubesi IBAN: TR40 0003 2000 0000 0053 5451 41 no’lu hesabına yatırılacak 200 TL. Türkiye'nin her yerinden hesabımıza yapılacak olan havalelerde banka tarafındanücret alınmayacaktır. Ücret talep edilmesi halinde; 0850 204 35 17-18 nolu telefon numarasından Gonca GEDİKLİ'yi arayınız.
  6. İl müdürlüğünde kadrolu veya sözleşmeli antrenör olarak görev yaptığına dair resmi yazı.

 

ÖNEMLİ NOT 1: Federasyon sözleşmeli, TOHM ve Olimpik Havuz antrenörlerimiz ile antrenörlük görevini fiilen yerine getiren Genel Müdürlüğümüz ve İl Müdürlüklerimizin kadrolu ve sözleşmeli antrenörlerinden vize ücreti alınmayacak olup, (İl Müdürlüklerimizin kadrolu veya sözleşmeli antrenörlerinin durumlarını gösteren  resmi yazıyı istenilen belgeler içine eklemeleri gerekmektedir.)  istenilen diğer belgeleri göndermeleri koşulu ile vize işlemleri yapılacaktır. 

ÖNEMLİ NOT 2: 2020 yılı vizesini yaptıran antrenörler resmi internet sitemizde e-taf bölümünde aktif olarak yer alacaklardır.

 

Antrenör Bilgi Formunu indirmek için tıklayınız.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart