Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

ATICILAR MİLLİ MÜCADELE KUPASI İÇİN YARIŞTI

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu, 15 Temmuz’da yaşanan hain girişimin ardından hayatını kaybeden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi anmak için Milli Mücadele Kupası yarışması düzenledi.

Kupa müsabakalarına; hakemler, sporcular  ve antrenörler, Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından verilen şanlı bayrağımızın yer aldığı tişört ve şapkalar ile katıldı.

23-25 Eylül 2016 tarihlerin yapılan yarışmaların trap disiplini Bursa’da, skeet disiplini ise Mersin’de düzenlendi.

Trap disiplini büyük erkeklerde; Mehmet Kuşar birincilik, Tolga Tuncer ikincilik, Yavuz İlnam üçüncülük,  genç erkeklerde; Kaan Köse birincilik, Osman Can Karpuz ikincilik, Erhan Okçu üçüncülük, veteranlarda;  ibrahim Seremet birincilik, Nevzat Özbaylar ikincilik, İlker Ergülen üçüncülük, büyük bayanlarda; Dilara Kızılsu birincilik, Nihan Gürer ikincilik, Hikmet Gürbüz üçüncülük, genç bayanlarda ; Esra Oskay birincilik, Aslı Nur Baştürk ikincilik, Şevval Gül üçüncülük kupası kazandı.

Skeet disiplini büyük erkeklerde; Onur Atak birincilik, Murat Uğur ikincilik, Mustafa Serhat Şahin üçüncülük, genç erkeklerde; Mustafa Üstündağ birincilik, Abdullah Üstündağ ikincilik, veteranlarda; Rasim Ener birincilik, Ajlan Akatlar ikincilik, Salim Canoğulları üçüncülük ve genç bayanlarda; İzel Aydın birincilik, Nur Banu Özpak ikincilik, Deniz Üstündağ üçüncülük kupasını hak eden sporcular oldu.

TRAP MÜSABAKASININ TÜM FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ (FACEBOOK)

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart