Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

ATICILIK HAKEMLERİ BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Uluslararası Atıcılık Federasyonu (ISSF) tarafından düzenlenen müsabakada ilk defa beş Türk Hakem görev aldı.

Azerbaycan’ın Gabala şehrinde Tüm Dallar Gençler Dünya Kupası 16-23 Eylül tarihleri arasında düzenlendi.

ISSF’nin daveti üzerine Gabala’ya giden uluslararası hakemlerden Ertuğrul Toprak, Nermin Bozkurt, Bartu Çuhadar havalı ve ateşli silahlarda, Ethem Kireçtepe ve Osman Gümüşcan ise trap-skeet branşında görev aldı.

Dünya kupasında görev alan ve Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Havalı – Ateşli Silahlar Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ertuğrul Toprak; “Dünya kupasından madalyalarla dönen Milii Atıcıların yanı sıra, Türk Hakemler’in de ilk kez bu kadar yüksek bir sayıda görev alması atıcılığın gelişimine önemli bir katkı oldu. Bundan sonra yapılacak uluslararası müsabakalarda da hakemlerimizin görev alması için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

 

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart