Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

Elektronik Bilgi Sistemi (e-TAF) çok yakında hizmetinizde olacak..

Federasyonumuz bünyesinde hazırlanmakta olan elektronik bilgi sistemi (e-TAF) kısa bir süre sonra sizlerin hizmetine sunulacaktır.

Elektronik Bilgi Sistemi;  sporcu, antrenör, hakem, kulüp,  yarışma sonuçları ve il temsilcisi alanlarından oluşmaktadır.

İlgili alanlar web sitemizin  e-TAF bölümünden yayınlanacak ve herkesin kullanımına açık olacaktır.

Sporcu bilgileri, antrenör bilgileri, kulüp bilgileri ve İl temsilcisi bilgileri yayınlanacaktır.

Yarışma sonuçları; yarışmanın türüne, yapıldığı yere, yapıldığı tarihe, sporcuya, kategoriye ve disipline göre ayrı ayrı sorgulanabilir ve raporlanabilir olacaktır.

Tüm sporcularımıza Ulusal ID numarası verilecek olup, sporcularımızla ilgili tüm işlemler bu numaralar üzerinden gerçekleşecektir.

Yazılım sisteminin otomatik olarak vereceği ID numarası sporcuya özel ve benzersiz olacak ve aynı zamanda yarışmalarda sporcularımızın kullanacağı sırt numarasını da oluşturacaktır.

Bu amaçla, tüm sporcu, antrenör, kulüp ve İl temsilcilerinin 20 Aralık 2015 tarihine kadar aşağıda bulunan ilgili formu doldurarak federasyonumuzun [email protected] adresine ya da 0 312 311 68 75 numaralı faksına göndermeleri, formların asıllarını ise 31 Aralık 2015 tarihine kadar Federasyonumuza ulaştırmaları gerekmektedir.

-         Sporcu Bilgi Formu, sporcunun kendisi ya da kulübü tarafından eksiksiz ve tam olarak doldurulacaktır. ‘Adı ve Soyadı’ bölümünde kısaltma kullanılmayacak, Adı ve Soyadı tam olarak yazılacaktır.

-          Sporcu ve Kulüp eşleştirmesi yapılacağından, Sporcu Bilgi Formunda Kulüp adının eksiksiz ve tam olarak yazılması büyük önem taşımaktadır.

-          Kulüplü sporcuların bilgi formları kulüpleri tarafından onaylanmış (kaşe-mühür-imza) ve imzalanmış olacaktır.

-          Antrenör bilgi formları, antrenörlerin kendileri tarafından eksiksiz olarak doldurulacaktır. (Spor Genel Müdürlüğü Spor Eğitimi Dairesi Başkanlığı’nın veri tabanı ile karşılaştırılacaktır)

-           Tüm sporcu, antrenör ve İl Temsilcilerimizin dijital vesikalık fotoğrafları (sporcu ve antrenörler için sportif kıyafetle çekilmiş) forma eklenecek ve Federasyonumuza gönderilecektir.

-         Kulüp Bilgi Formları eksiksiz, tam (kaşeli, mühürlü ve imzalı) olarak kulüp yetkililerince doldurulacaktır. (Formdaki bilgilerin doğruluğu Spor Genel Müdürlüğü Spor Bilgi Sisteminden kontrol edilerek veri tabanımıza kaydedilecektir.)

-          Kulüp bilgileri Spor Bilgi Sistemi kanalıyla doğrulanacağı için, Kulüp Bilgi Formunda Kulüp adının eksiksiz ve tam olarak yazılması büyük önem taşımaktadır.

-          İl Temsilcisi Formu İl Temsilcilerince tam ve eksiksiz olarak doldurulacaktır. 

Sporcu Bilgi Formu Antrenör Bilgi Formu Kulüp Bilgi Formu İl Temsilcisi Bilgi Formu
Word              Pdf    Word                Pdf    Word             Pdf   Word                     Pdf   

Örnek Form için tıklayınız

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart