Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

GÜNEY KORE'DEN MADALYA HABERİ

20-30 Nisan 2018 tarihleri arasında Güney Kore’nin Changwon kentinde düzenlenen ISSF Bütün Dallar Dünya Kupasında ilkler ve madalya sevinci bir arada yaşandı.

82 sporcunun katılım gösterdiği sıralama müsabakasında, Türk Atıcılık tarihinde bir ilk yaşanarak 6 sporcunun çıkmaya hak kazandığı final müsabakalarında 3 Türk sporcu birden yarışma başarısı gösterdi.

Milli sporcu Yavuz İLNAM’ın Bronz madalyaya sahip olduğu müsabakada, Oğuzhan TÜZÜN 4. olurken Nedim Tolga TUNCER 5. sırada yer aldı.

MQS olarak yarışan tecrübeli milli sporcu Alp KIZILSU ise attığı 109 puanla sıralama müsabakasını tamamladı.

10 M Havalı Tabanca müsabakasında yarışan Milli sporcu Yusuf DİKEÇ, 581 puan atarak merkez 10 atışlarıyla final müsabakasına çıkma şansını kaçırarak müsabakayı 9. olarak tamamladı

Aynı müsabakada yarışan İsmail KELEŞ ise 578 puan atarak müsabakayı 21. sırada tamamladı.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart