Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

HAVALI SİLAHLAR ULUSAL EGEMENLİK KUPASI MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Mersin Erdemli Poligonunda düzenlenen Havalı Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası müsabakalarında tabanca disiplininde yapılan atışlar sona erdi.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Havalı Silahlar Ulusal Egemenlik Kupasında havalı tabanca disiplininde 331 sporcu mücadele etti.

Yıldız, genç, büyük kategorilerinde ve hem erkek hem de bayan sporcuların poligonda yer aldığı kupa müsabakalarında büyük erkeklerde Eser Koç, genç erkeklerde Emre Mecit, yıldız erkeklerde Alp Eren Erdur, büyük bayanlarda Canan Türkoğlu Yavuz, genç bayanlarda Aslı Över  ve yıldız bayanlarda Elif Kırklar altın madalyanın sahibi oldu.

Takım puanı sıralamasına göre de büyük ve genç erkeklerde TSK Spor Gücü,  yıldız erkeklerde İzmir Atıcılık ve İhtisas Spor Kulübü, büyük bayanlarda Yakacık Av. Ve Atc. genç bayanlarda Bolu Gençlik Merkezi SK. ve yıldız bayanlarda İzmir Atıcılık İhtisas Kulübü birincilik kupasını elde etti.

Müsabakalara ait fotoğraflara erişmek için tıklayınız.

 

 

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart