Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

HAVALI SİLAHLARDA TÜRKİYE’NİN ŞAMPİYONLARI

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu faaliyet programında yer alan Mehmet Bülent Torpil Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası, Mersin’in Erdemli ilçesinde düzenlendi.

1 Ekim Cumartesi günü başlayan şampiyona dört gün sürdü. Havalı tabanca ve havalı tüfek disiplinlerinde yapılan yarışmalar sonunda 10 metre havalı tabancada; büyük erkeklerde Aykut Çavuşoğlu, genç erkeklerde Mehmet Kara, yıldızlar erkeklerde Ender Hacıbekiroğlu, büyük bayanlarda Gülçin Güler, genç bayanlarda İlayda Tarhan ve yıldız bayanlarda Elif Kırklar şampiyon oldu.

10 metre havalı tüfek atışları büyük erkeklerde; Ömer Akgün, genç erkeklerde Burak Dağlı, yıldız erkeklerde Muhammed Furkan Abiş, büyük bayanlarda Dilara Çağlar, genç bayanlarda Şeymanur Koca ve yıldız bayanlarda Esin Akgün altın madalya kazandı.

(TÜM YARIŞMA SONUÇLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ)

ŞAMPİYONAYA AİT TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ (Facebook)

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart