Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

ISSF BÜTÜN DALLAR DÜNYA ŞAMPİYONASI DEVAM EDİYOR!

31 Ağustos-15 Eylül 2018 tarihleri arasında Güney Kore'nin Changwon kentinde düzenlenen Bütün Dallar Dünya Şampiyonası devam ediyor!

10 M Havalı Tabanca Karışıık Takım ( Mixed Team) disiplininde yarışan milli sporcular Yusuf DİKEÇ ve Canan TÜRKOĞLU, 62 takımın katılım gösterdiği sıralama müsabakasında toplamda 757 puan atarak, müsabakayı 31. sırada tamamladı.

Trap Büyük Erkekler kategorisinde yarışan milli sporcular Nedim Tolga TUNÇER 118, Oğuzhan TÜZÜN 115 ve Yavuz İLNAM 114 puan atarak sıralama müsabakasını tamamladılar.

Milli Trapcılar toplamda attıkları 347 puanla takım sıralamasında 16. sırada yer aldı.

10 M Havalı Tüfek Büyük Erkekler müsabakasında yarışan milli sporcu Ömer AKGÜN 619.4, Hasan ÇOBAN ise 613.5 puan atarak sıralama müsabakasını tamamladı.

Yarın yapılacak olan 10 M Havalı Tabanca Büyük Bayanlar kategorisinde ülkemizi milli sporcu Canan TÜRKOĞLU temsil edecek.

Bir diğer yarışma ise 50 M Tüfek Yat Büyük Erkekler olacak. Ülkemizi temsil edecek olan isimler ise Hasan ÇOBAN ve Ahmet BAYRAK

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart