Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

ISSF TÜM DALLAR GENÇLER DÜNYA KUPASI İKİ MADALYAYLA SONA ERDİ

12-20 Temmuz 2019 tarihleri arasında Almanya’da düzenlenen Tüm Dallar Gençler Dünya Kupası sona erdi.

Bugün 10 M Havalı Tabanca Karışık Takım müsabakasında ülkemizi temsil eden milli sporcularımız Şevval İlayda TARHAN ve Mustafa İNAN toplamda attıkları 569 puanla iki tura çıkmaya hak kazandılar. Milli sporcularımız 2.turda toplamda attıkları 370 puanla müsabakayı tamamladılar.

Milli sporcularımız Tüm Dallar Gençler Dünya Kupasından bir altın ve bir bronz olmak üzere iki madalyayla ülkeye dönüyor. Aynı zamanda Dünya Kupası müsabakalarında 2 Türkiye Rekoru da kırıldı.

Şevval İlayda TARHAN - 10 M Havalı Tabanca - Altın Madalya

Yasemin Beyza YILMAZ - 10 M Havalı Tabanca - Bronz Madalya

Zeynep Gökçe DEMİRCİ - 10 M Havalı Tüfek / 50 M Tüfek 3x40 - Gençler Türkiye Rekoru

Tüm Dallar Gençler Dünya Kupası müsabakalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmiş olan ülkemize madalya kazandıran ve başarılı performans gösteren tüm milli takım sporcularımızı, antrenör ve idarecilerimizi gönülden tebrik ederiz.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart