Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

KOCAELİ DOUBLE TRAP ATICILARINI AĞIRLADI

Trap müsabakaları 27-30 Ekim tarihleri arasında Mersin’de, skeet müsabakaları ise 28-30 Ekim tarihleri arasında Konya’da ve double trap ise 5-6 Kasım tarihlerinde Kocaeli’de düzenlendi.

Büyük erkeklerde final atışlarına geçilirken Beytullah Balkancı ve Alp Kızılsu 24 puanlık atışla berabere kaldı. Altın madalya için baraj atışı yapacak iki sporcudan Alp Kızılsu  kupanın anlam ve önemiyle güzel bir dostluk örneği göstererek birinciliği Beytullah Balkancı’ya bıraktı.

Double trap atışları sonucunda; Beytullah Balkancı altın, Alp Kızılsu gümüş ve Servet Sivrikaya bronz madalya kazandı.

Takım sıralamasında ise büyük erkeklerde Düzce Takımı birincilik, Kocaeli Takımı ikincilik ve Bursa takımı üçüncülük kupası elde etti. Başarılı takım ve sporcular kupa ve madalyalarını, Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Ufuk Arman, Başkan Vekili Levent Ergun ve Genel Sekreter Zeki Öztürk’ten aldı.

 

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart