Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

Sakarya Havalı Silahlar Atış Poligonu törenle açıldı...

Sakarya'da yapımı tamamlanan Havalı Silahlar Atış Poligonu bugün gerçekleştirilen resmi tören ile açıldı.

Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer KALKAN, Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkan Vekili Hakan ÇETİN, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih ÇELİKEL ve Ak parti İl Başkanı Fevzi KILIÇ'ın da  iştirak ettiği törene bir çok ilden sporcu, antrenör ve idareciler katılmıştır.

Havalı Silahlar Türkiye Gaziler Kupasına da ev sahipliği yapacak olan Havalı Silahlar Atış Poligonu 25 yollu olup, son teknoloji elektronik sistememle donatılmıştır. 

Yapımında büyük emeği geçen Milli Takım Antrenörümüz Sayın Bülent BIÇAKÇI ve katılımcılara teşekkür eder, Havalı Silahlar Türkiye Gaziler Kupasında tüm sporcularımıza başarılar dileriz.

Tören fotoğrafları için tıklayınız.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart