Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

SPORCULARIMIZ KENDİ KURULLARI İÇİN SANDIĞA GİDİYOR

Sporcuya verilen desteğe bir yenisini daha ekleyen Federasyonumuz, Atıcılık Sporcu Kurulu’nun oluşturulması için çalışmalara başladı.

Poligonda yarışmalara katılan ve mücadele eden sporcularımızın, yaşadıkları sıkıntıları görebilmek ve eksikleri tamamlamakla birlikte daha iyiye gidebilmek adına 8 kişilik kurulun oluşturulması kararı alındı.

Atıcılığın en büyük emektarlarından değerli sporcularımızın  gözünden atıcılığı değerlendirebilmek, yönetimle daha hızlı iletişim kurarak, görüş ve öneri sunabilmeleri için alınan bu karar doğrultusunda, başvuruların ardından gerekli koşulları sağlayan sporcuların adaylıkları ilan edilecek.

Trap, skeet, tüfek ve tabanca disiplinlerinde ikişer üyenin bulunacağı kurul üyeleri, sporcuların oyları ile seçilecek. Kurula seçilen üyeler de kendi aralarında kurul başkanını belirleyecek.

Başvuru şartları ve detaylı bilgi için tıklayınız.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart