Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

Trap & Skeet 1. Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu Manisa'da başladı

Federasyonumuzun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Trap & Skeet 1. Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu Manisa'da başladı.

Spor dalı teknik-taktik dersleri ile başlayan kursta; 3'ncü Kademe Antrenörlerimizden Yönetim Kurulu üyesi Melis GİRAUD ve Milli Takım Antrenörlerimizden Ali Emre GÜRAY bilgi ve tecrübelerini antrenör adaylarımıza aktarırken, Uluslararası hakemlerimizden Merkez Hakem Kurulu üyesi Aydın KAYA oyun kuralları konusunda katılımcıları bilgilendirmişlerdir.

Söz konusu kursu ziyaret eden Federasyon Başkanımız Ufuk ARMAN ile Başkan Vekili ve Trap&Skeet As Başkanı Levent ERGUN katılımcılarla sohbet ederek başarılar dilemişlerdir.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hatun SARIKAYA YİPEK ve Atıcılığın emektarlarından Erdoğan KARAÖZ'ü de ziyaret eden Ufuk ARMAN, atıcılık faaliyetleri ve atıcılığın gelişimi ile ilgili bilgi alışverişinde bulunmuşlardır.

Tüm fotoğraflar için tıklayınız.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart