Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

TRAP-SKEET AVRUPA ŞAMPİYONASI KAMPI MERSİN'DE BAŞLADI

Uluslararası Atıcılık Federasyonu (ISSF) tarafından İtalya’nın Lonato şehrinde 04-12 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Trap Skeet Avrupa Şampiyonası için milli sporcularımız kampa başladı.

Milli atıcılarımız trapta Ali Emre Güray, skeette ise Ali Rıza Bilgin antrenörlüğünde çalışmalarını sürdürüyor.

Avrupa şampiyonasında ülkemizi trap klasmanında büyük erkeklerde; Yavuz İlnam, Nedim Tolga büyük bayanlarda Dilara Bedia Kızılsu genç erkeklerde Ahmet Balkancı, Murat İlbilgi ve Furkan Tahralı temsil edecek. Skeet klasmanında ise büyük erkeklerde; Hüseyin Bahçıvan, Salahi Zaimoğlu genç erkeklerde Salih Hafız, Onur Atak, Derken Örü genç kadınlarda Nurbanu Özpak, İzel Aydın ve Deniz Üstündağ mücadele edecek.

Mersin Erdemli Poligonu’nda şampiyonaya hazırlanan millilerin kampı 26 Haziran günü sona erecek.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart