Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

TÜRKİYE ATICILIK FEDERASYONU VE TÖMER İŞBİRLİĞİNDE YABANCI DİL EĞİTİMİ!

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu ile Ankara Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Uygulama ve Araştırma Merkezi arasında imzalanan protokolle birlikte;

  • 2018 yılı faaliyet programında yer alan ve TÖMER şubelerinin bulunduğu illerde yapılacak olan üç(3) Milli Takım kampında (en fazla 15 saat olmak koşuluyla) ücretsiz İngilizce konuşma eğitimi verilecektir.
  • Milli Takım sporcularına %50 indirimli yabancı dil eğitimi verilecektir.
  • Diğer lisanslı sporcu, antrenör, hakem, idareci ve personele %40 indirimli yabancı dil eğitimi verilecektir.
  • Tüm sporcu, antrenör, idareci, hakem ailelerine %30 indirimli yabancı dile eğitimi verilecektir.

Bu protokol anlaşmasından yararlanmak isteyenlerin, TAAF tarafından onaylanmış belgeyle (Milli Takım sporcusu, sporcu, antrenör, hakem v.b. durumların onaylandığı) ilinde bulunan TÖMER şubelerine başvurması yeterlidir.

TÖMER Şubeleri ve verilen yabancı dil eğitimlerine yönelik ayrıntılı bilgi için http://tomer.ankara.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart