Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

ULUSLARARASI OLİMPİYAT KOMİTESİ(IOC)'DEN "ATHLETE 356 PLATFORMU"

Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC), dünya çapındaki bütün sporcularının küresel sporcu topluluğuyla etkileşime girmeleri için yeni fırsatlar sunmak üzere tasarlanmış, bir dizi web semineri düzenliyor.

Düzenlenecek olan Web seminerleri dünya çapında önemli sporculardan, doktorlardan ve uzmanlardan perspektif ve uzmanlık kazandıracak ve sporculara soru sorma ve etkileşim kurma fırsatı sunacaktır.

12 Mayıs'ta başlayacak ve iki haftada bir düzenlenecek olan ilk web seminerinde Olimpiyat Şampiyonu ve Maraton Dünya Rekortmeni Eliud Kipchoge katılım gösterecek.

Ayrıntılar ve katılım için lütfen TIKLAYINIZ

Bunun yanı sıra IOC Spor Dairesi bu hafta sporcular için de bir anket başlattı.

Athlete 365 platformunun geliştirilmesine yardımcı olmak için kullanılacak olan anket 2 dakika sürüyor, 8 dilde ve tamamen anonim.  Ankete katılmak için lütfen TIKLAYINIZ

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart