Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

ATEŞLİ SİLAHLAR VE TRAP-SKEET AVRUPA ŞAMPİYONASI VE HAVALI SİLAHLAR GENÇLİK OLİMPİYATLARI KOTA YARIŞMASI

Ateşli Silahlar,  Trap-Skeet Avrupa Şampiyonası ve Havalı Silahlar Gençlik Olimpiyatları Kota Yarışması Azerbaycan’ın Bakü kentinde devam ediyor.

Ateşli Silahlar, Trap-Skeet Avrupa Şampiyonası 50 Metre Tabanca Erkekler kategorisinde yarışan milli atıcı Yusuf DİKEÇ sıralama müsabakasında attığı 539 puanla 23. Sıraya yerleşirken, Tuğrul ÖZER 534 puanla 27. , İsmail KELEŞ ise 523 puanla 39.sırada yer aldı.

Trap Bayanlar da ülkemizi temsil eden sporcu Nihan GÜRER ise sıralama müsabakasında attığı 63 puanla 22. Sıraya yerleşti.

Trap Erkeklerde yarışan milli sporcu Nedim Tolga TUNÇER sıralama müsabakasında attığı 117 puanla 16. sırada, Oğuzhan TÜZÜN ise 115 puanla 22. sırada yer aldı.

4 Ağustos 2017 tarihine kadar devam edecek olan müsabakaları canlı takip edebilmek için ;

https://results.sius.com  adresini ziyaret edebilirsiniz.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart