Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

ATICILAR MERSİN'DE BULUŞTU

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Havalı Silahlar 19 Mayıs Gençlik ve Spor Kupası müsabakaları Mersin’in Erdemli ilçesinde başladı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yanı sıra 16 ilden 44 kulübün 264 sporcusu kupa ve madalya için mücadele ediyor.

50 metre tüfek yat atışlarında büyük erkeklerde; Halil İbrahim Öztürk, genç erkeklerde Uğur Umman, yıldız erkeklerde Recep Kara, büyük bayanlarda Merve Can Sevildik, genç bayanlarda Dora Çelik ve yıldız bayanlarda İrem Özen altın madalya kazanan sporcular oldu.Kulüp sıralamasında ise büyük erkekler ve genç erkeklerde TSK Spor Gücü, genç bayanlarda ise Trabzonspor birincilik kupasını elde etti.Büyük erkeler 25 metre center fire tabanca disiplininde Özgür Varlık, genç erkekler 25 metre tabancada ise Mücahit Fatih Uludağ altın madalya kazandı.

50 metre 3x40 tüfek atışlarında büyük erkeklerde Ahmet Albayrak, genç erkeklerde Burak Tahtalı altın madalya kazandı. 50 metre 3x20 atışlarında ise büyük bayanlarda Elif Tuba Erdemirci, genç bayanlarda Nur Sima Kuran altın madalya kazanan isim oldu. 25 metre standart tabanca atışları büyük erkekler klasmanında Mustafa Okumuş ve genç erkeklerde Mücahit Fatih Uludağ altın madalya elde etti.

50 metre serbest tabanca büyük erkekler atışlarında Mustafa Seval ve genç bayanlar 25 metre spor tabanca müsabakasında Elif Kırklar altın madalya kazandı.

Yeni Türkiye Rekorları Geldi

Elli metre tüfek yat atışlarında genç erkeklerde 403,8’lik atışı Recep Kara, genç bayanlarda 609,9 ile Dora Çelik ve 401,0 atış skoruyla İrem Özen Türkiye rekorunun sahibi oldu. Kulüplerde ise Trabzonspor 1797,1’lik sonuçla Türkiye rekorunu kazandı. 50 metre 3x40 genç erkekler tüfek eleme atışlarında Yılmaz Akgün ve kulüpler sıralamasında TSK Spor Gücü Türkiye rekoru elde etti. Mücahit Fatih Uludağ 25 metre tabanca ve standart tabancada Türkiye rekoru kırdı.

50 METRE TÜFEK YAT SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

25 METRE CENTER FIRE BÜYÜK ERKEKLER VE 25 METRE TABANCA GENÇ ERKEKLER SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TÜM FOTOĞRAFLARA ERİŞMEK İÇİN TIKLAYINIZ (FACEBOOK)

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart