Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

GENÇ ATICILAR MERSİN’DE YARIŞTI

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Havalı ve Ateşli Silahlar Gençler Milli Takım Seçme Yarışması, Mersin Erdemli Poligonunda düzenlendi. 11 Ağustos Perşembe günü başlayan yarışma 14 Ağustos Pazar günü sona erdi.

24 ilden 317 sporcunun yarıştığı müsabakalarda;  10 metre serbest tabanca genç erkeklerde; Cahit Vaysal altın, Mücahit Fatih Uludağ gümüş ve Mücahit Çağrı Kayabaşı bronz madalya kazandı.

25 metre spor tabanca genç erkeklerde; Mücahit Fatih Uludağ altın, Mustafa Melih Paksoy gümüş, Mücahit Çağrı Kayabaşı bronz ve genç bayanlarda; Elif Kırklar altın, İlayda Tarhan gümüş ve İrem Pulak bronz madalya elde etti.

10 metre tüfek atışlarında genç erkeklerde; Burak Dağlı altın, Yılmaz Akgün gümüş ve Kadri Yıldırım bronz madalya, genç bayanlarda ise Şeymanur Koca altın, Kübranur Altınbilek gümüş ve Ayten Atılkan bronz madalyanın sahibi oldu.

10 metre tabancada; Mücahit Kayabaşı altın, Kemal Erkahya gümüş ve Mücahit Fatih Uludağ bronz madalya ve bayanlarda; Yasemin Beyza Yılmaz altın, Aslı Över gümüş ve Şeymanur Aydoğan bronz madalya kazandı.

50 metre tüfek yat atışlarında genç erkeklerde; Mehmet Salih Yıldız altın, Tunahan Bayçelebi gümüş ve Taha Şükrü Baltacı bronz madalya kazanırken, bayanlarda ise ; Dora Çelik altın, Gülşen Delen gümüş ve Nazlı Küçüktepe bronz madalya almayı başardı.

50 metre 3x40 tüfek tüfek atışları genç erkeklerde; Yılmaz Akgün altın, Burak Dağlı gümüş ve Mehmet Gezer bronz madalya, bayanlarda 3x20 tüfekte; Özge Demirel altın, Gülşen Delen gümüş ve Pınar Selen Turan bronz madalya kazandı.

TÜM FOTOĞRAFLARA ERİŞMEK İÇİN TIKLAYINIZ...(Facebook)

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart