Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

GÜNEY KORE'DE DÜZENLENEN ISSF BÜTÜN DALLAR DÜNYA KUPASI DEVAM EDİYOR

Günün müsabakası Trap Karışık Takım(Mixed Team) müsabakası oldu.

Trap Karışık takım müsabakasında ülkemizi temsil eden Yavuz İLNAM ve Nihan GÜRER’den oluşan takımımız, toplamda attıkları 136 puanla 12. sırada yer alırken, Nedim Tolga TUNCER ve Safiye SARITÜRK’ten oluşan takımımız toplamda attıkları 132 puanla müsabakayı 25. sırada tamamladı.

ISSF Bütün Dallar Dünya Kupasında ülkemize bronz madalya kazandıran milli sporcumuz Yavuz İLNAM'ı, Türk Atıcılık tarihinde bir ilki yaşatarak İLNAM'la birlikte aynı final müsabakasına çıkma başarısı gösteren Oğuzhan TÜZÜN ve Nedim Tolga TUNCER'i ve ülkemizi başarıyla temsil eden diğer bütün sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Güney Kore’de düzenlenen ISSF Bütün Dallar Dünya Kupası 27.04.2018 tarihinde Skeet Bayanlar kategorisi müsabakalarıyla devam edecek.

Müsabaka programını ve müsabakaları canlı olarak takip edebilmek için TIKLAYINIZ

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart