Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

HAVALI SİLAHLAR AVRUPA ŞAMPİYONASI-GENÇLİK OLİMPİYAT OYUNLARI KOTA YARIŞMASI

Gençlik Olimpiyatları Kota Yarışması ve Havalı Silahlar Avrupa Şampiyonası için Macaristan’ın Györ kentinde düzenleniyor.

Gençlik Olimpiyatları Kota Yarışmasında; 10 M Havalı Tabanca Erkekler kategorisinde yarışan Alp Eren ERDUR, 10 M Havalı Tabanca Bayanlar kategorisinde yarışan, Şevval İlayda TARHAN, Yasemin Beyza YILMAZ, Bilge ÇOBAN,  İrem Nur DİNÇ ve Elif KIRKLAR müsabakalarını tamamladı.

Milli sporcularımız ikinci ve son kota yarışmasında, kota alma şansı bulamadılar.

Havalı Silahlar Avrupa Şampiyonası müsabakaları ise devam ediyor.

Havalı Tüfek Genç Bayanlar kategorisinde yarışan Şeymanur KOCA, sıralama müsabakasını 613.9 puanla bitirdi.

Bunun yanı sıra Havalı Tabanca Gençler Karışık Takım müsabakasında mücadele eden Şevval İlayda TARHAN ve Alp Eren ERDUR, sıralama müsabakasını toplamda 745 puanla bitirdi.

Millilerimiz yarın düzenlenen müsabakalarda kendi kategorilerinde madalya kazanabilmek için mücadele etmeye devam edecek.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart