Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

HAVALI SİLAHLAR TÜRKİYE KUPASI MERSİN’DE DEVAM EDİYOR

Mersin’in Erdemli ilçesinde 26 Ocak’ta başlayan Havalı Silahlar Türkiye Kupası yarışmalarında tabanca disiplininde başarı sporcular madalyalarını aldı.

Uluslararası Atıcılık Spor Federasyonu (ISSF) tarafından yapılan kural değişikliklerinin ardından yapılan yılın ilk yarışması olan Havalı Silahlar Türkiye Kupası’nda yeni Türkiye Rekorları geldi.

Başarılı sporcular madalyalarını;  Erdemli Kaymakamı Muhittin Pamuk, Erdemli İlçe Emniyet Müdürü Ali Doğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Tarakçı,, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Adem Kılıç, Federasyon Başkanımız Ufuk Arman ve Yönetim Kurulu üyelerimizden aldı.

10 metre havalı tabanca disiplininde yapılan atışlar sonucu ferdi sonuçlara göre; büyük erkeklerde Yusuf Dikeç, genç erkeklerde Mustafa Melih Paksoy, yıldız erkeklerde Alp Eren Erdur, büyük bayanlarda Canan Türkoğlu Yavuz, genç bayanlarda Yasemin Beyza Yılmaz ve yıldız bayanlarda Nida Aydoğan hem altın madalya hem de yeni Türkiye Rekorunun sahibi oldu.

Takım sonuçlarına göre ise; büyük erkeklerde TSK Spor Gücü, genç erkeklerde Kahramanmaraş GHSİM, yıldız erkeklerde Kahramanmaraş Kano Yelken Spor Kulübü, büyük bayanlarda TSK Spor Gücü, genç bayanlarda Bolu Gençlik Merkezi Spor Kulübü ve yıldız bayanlarda Osmanlı İzcilik ve Atıcılık Spor Kulübü birincilik kupasını kazandı.

Kupa müsabakaları hafta sonu havalı tüfek atışları ile devam edecek.

TÜM SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ

MADALYA TÖRENİNE AİT FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

 

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart