Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

HAVALI SİLAHLARDA TÜRKİYE’NİN EN İYİ TÜFEK ATICILAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

Mersin’in Erdemli ilçesinde 26 Ocak’ta başlayan Havalı Silahlar Türkiye Kupası yarışmalarında tabancadan sonra tüfek disiplininde de başarılı sporcular madalyalarını aldı.

Uluslararası Atıcılık Spor Federasyonu (ISSF) tarafından yapılan kural değişikliklerinin ardından yapılan yılın ilk yarışması olan Havalı Silahlar Türkiye Kupası’nda yeni Türkiye Rekorları geldi.

10 metre havalı tüfek disiplininde yapılan atışlar sonucu ferdi sonuçlara göre; büyük erkeklerde Ömer Akgün, genç erkeklerde Yılmaz Akgün, yıldız erkeklerde Yiğit Geçim, büyük bayanlarda Zeynep Yıldız, genç bayanlarda Şeymanur Koca ve yıldız bayanlarda Esin Akgün hem altın madalya hem de yeni Türkiye Rekorunun sahibi oldu.

Takım sonuçlarına göre ise; genç erkeklerde Diyarbakır Tenis Atıcılık Yüzme Gençlik Spor Kulübü, yıldız erkeklerde Kırklareli GHSİM, büyük bayanlarda TSK Spor Gücü, ve genç bayanlarda Gümüşhane GHSİM ve yıldız bayanlarda Diyarbakır Tenis Atıcılık Yüzme Gençlik Spor Kulübü birincilik kupasını kazandı.

Tüm sonuçlar için tıklayınız

 

 

 

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart