Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

HAVALI TÜFEKTE KAZANANLAR KUPA VE MADALYALARINI ALDI

Mersin Erdemli Poligonunda düzenlenen Havalı Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası müsabakalarında tüfek disiplininde yapılan atışlar sona erdi.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Havalı Silahlar Ulusal Egemenlik Kupasında havalı tüfekte 200 sporcu en yüksek puanı alabilmek için mücadele etti.

Yıldız, genç, büyük kategorilerinde ve hem erkek hem de bayan sporcuların poligonda yer aldığı kupa müsabakalarında büyük erkeklerde Halil İbrahim Öztürk, genç erkeklerde Nurullah Aksoy, yıldız erkeklerde Furkan Abiş, büyük bayanlarda Şirvan Yıldız, genç bayanlarda Şeymanur Koca ve yıldız bayanlarda Merve Yıldırım altın madalyanın sahibi oldu. Puan sıralamasına göre de büyük, genç, yıldız erkek ile büyük bayanlarda TSK Spor Gücü, genç bayanlarda Gümüşhane Spor İl Müdürlüğü ve yıldız bayanlarda Çankırı Spor İl Müdürlüğü birincilik kupasını aldı.

Kendi Rekorunu Geliştirdi

Gümüşhane Spor İl Müdürlüğü adına müsabakalara katılan 18 yaşındaki Şeymanur Koca daha önce kendisine ait olan Türkiye rekorunu geliştirdi. 411,9 ile geçtiğimiz yıl rekor kıran Şeymanur, bu yıl 413 puan alarak Türkiye rekorunu yükseltmiş oldu. 5 yıldır bu sporu yapan Koca hedefinin uluslararası şampiyonalarda ülkemizi temsil etmek ve madalya almak olduğunu söyledi.

Şeymanurun adına yarıştığı Gümüşhane Spor İl Müdürlüğü de takım halinde aldıkları 1204,9 puanla Türkiye rekorunu da kırmış oldu.

Bir başka Türkiye rekoru da takım puanlamasında 1184,3 alan Çankırı Spor İl Müdürlüğünden geldi.

Tüfek disiplininde müsabakaların sona erdiği Havalı Silahlar Ulusal Egemenlik kupası, hafta sonu tabanca disiplininde yapılacak atışlarla devam edecek.

 

MÜSABAKALARA VE MADALYA TÖRENLERİNE AİT TÜM FOTOĞRAFLARA ERİŞMEK İÇİN TIKLAYINIZ

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.778465842284788.1073741829.774734032657969&type=3

 

 

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart