Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

MEHMET BÜLENT TORPİL SKEET KULÜPLERARASI TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet takviminde yer alan Mehmet Bülent Torpil Kulüplerarası Skeet Türkiye Kupası İzmir’de düzenlendi.

Bornova Yakaköy Atış Poligonu’nda haftasonu 12 kulüpten 34 sporcu madalya ve kupa için mücadele etti.

Federasyon Başkanı Ufuk Arman’ın da poligondan takip ettiği kupa müsabakasının büyük erkekler takım sıralamasında; İstanbul Avcılık ve Atıcılık Kulübü şampiyon olurken, İzmir Atıcılık ve İhtisas Kulübü ikincilik ve Eskişehir Tepebaşı Avcılar Derneği de üçüncülük kupasını elde etti.

Bireyselde ise; genç erkeklerde Cenk Bahçıvan altın, Mustafa Üstündağ gümüş ve  Mehmet Can Çağlayanırmak bronz madalya kazandı. Genç bayanlar klasmanında mücadele eden sporculardan İzel Aydın altın, Deniz Üstündağ gümüş ve Büşranur Çakıroğlu bronz madalyanın sahibi oldu.

Tüm Fotoğraflara Erişebilmek İçin Tıklayınız (Facebook)

 

 

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart