Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

MEHMET BÜLENT TORPİL TRAP FEDERASYON KUPASI MÜSABAKALARI BURSA’DA DÜZENLENDİ

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden değerli Başkanımız Mehmet Bülent Torpil’in adının verildiği Trap Federasyon Kupası müsabakaları sona erdi.

Mart ayında Mersinde yapılan  grup müsabakalarının ardından derece yapan sporcular Bursa Büyükşehir Belediyesi Olimpik Trap Skeet  Atış Poligonunda kupa için mücadele etti.

Cumartesi günü başlayan kupa müsabakalarına, büyük erkeklerde 127, genç erkeklerde 26, büyük bayanlarda 7 ve genç bayanlarda 6 sporcu katıldı.

Nilüfer ilçesinde bulunan poligonda yapılan final müsabakalarının ardından madalya törenine geçildi.

Bayanlar kategorisinde 75 atışın ardından final atışları yapıldı.Büyük bayanlarda birincilik kupasını Dilara Kızılsu, ikincilik kupasını Nihan Gürer ve üçüncülük kupasını Hikmet Gürbüz aldı. Genç bayanlar kategorisinde birincilik kupasını Fatma Çavlı, ikincilik kupasını Aygün Berkil, üçüncülük kupasını ise Kübra Seyithanoğlu kazandı.

Erkeklerde ilk gün 75, ikinci gün ise 50 atışın ardından final atışları yapıldı. Büyük erkeklerde Servet Sivrikaya birincilik ve Oğuzhan Tüzün ikincilik kupasını alırken Murat Şahin üçüncülük kupasının sahibi oldu. Genç erkeklerde yapılan atışlar sonunda Hakan Çavlı birincilik kupası, Murat İlbilgi üçüncülük kupası madalya ve Furkan Tahralı üçüncülük kupasını alan sporcu oldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart