Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

NİHAN GÜRER'DEN YENİ TÜRKİYE REKORU

Atıcılıkta uluslararası müsabakalarda ülkemizi temsil eden Milli Sporcu Nihan Gürer, trap disiplininde kendisine ait olan Türkiye Rekorunu geliştirdi.

Kahramanmaraş’ta düzenlenen Zafer Kupası trap müsabakalarında mücadele eden Gürer; 75’te 71’lik isabetli vuruş ile daha önce elde ettiği Türkiye Rekorunu 72 sayıya çıkardı.

TRAP KAHRAMANMARAŞ’TA, SKEET ESKİŞEHİR’DE

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Zafer Kupası müsabakaları iki ayrı şehirde düzenlendi. Trap sporcuları Kahramanmaraş’ta, skeet sporcuları ise Eskişehir’de mücadele etti.

Trap disiplini büyük erkeklerde; Ali İhsan Kaya altın, Hakan Yüzbaş gümüş, Mehmet Kuş bronz madalya, büyük bayanlarda; Safiye Sarıtürk altın, Dilara Kızılsu gümü, Kamer Gür bronz madalya, genç erkeklerde; Murat İlbilgi altın, Ahmet Balkancı gümüş Osman Can Karpuz bronz madalya, genç bayanlarda Rümeysa Pelin Kaya altın, Aslınur Baştürk gümüş, Ceren Özkaya bronz madalya ve veteranlarda ise Yüksel Köseoğlulları altın, Cahit Oktav Sabancı gümüş ve Mehmet Durdu Danışoğlu bronz madalyanın sahibi oldu.

Skeet disiplini büyük erkeklerde; Selami Birbey Alpay altın, Hüseyin Bahçıvan gümüş, Salahi Zaimoğlu bronz madalya, büyük bayanlarda; Kerime Dokuzlar altın, Kadriye Rümeysa Kaynar gümüş madalya, genç erkeklerde; Derken Örü altın, Kemal Madencioğlu gümüş, Salih Hafız bronz madalya, genç bayanlarda; İzel Aydın altın, Nur Banu Özpak gümüş, Deniz Üstündağ bronz madalya ve veteranlarda Ahmet Işıktan altın, Durmuş Muhtaroğlu gümüş ve Sezgin Türkyaşar bronz madalya kazandı.

TÜM FOTOĞRALAR İÇİN TIKLAYINIZ

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart