Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

ÖMER AKGÜN BAKÜ'DE REKOR KIRDI

Milli Atıcı Ömer Akgün ISSF Bütün Dallar Dünya Kupası’nda Türkiye rekoru kırdı.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Uluslararası Atıcılık Federasyonu (ISSF) tarafından düzenlenen ISSF Bütün Dallar Dünya Kupası’nda 10 metre havalı tüfek disiplininde ülkemizi temsil eden milli sporcumuz Ömer Akgün eleme atışlarında 628.5'lik sayı ile yeni Türkiye rekorunun sahibi oldu.

Bu skorla finale birinci sırada giren Akgün, son sekiz sporcunun yarıştığı final atışlarının ardından müsabakayı 4.sırada tamamladı.

29 Haziran’da sona erecek müsabakalarda 10 metre ve 50 metre havalı tabancada olimpiyat vizesi bulunan milli atıcılarımızdan Yusuf Dikeç ve İsmail Keleş,50 metre havalı tabancada Eser Koç, 25 metre ateşli tabancada Murat Kılıç ve trap disiplininde Servet Sivrikaya, Alper Pınar ve Oğuzhan Tüzün madalya için mücadele ediyor.

Bayanlar klasmanı 10 metre havalı tabancada yarışan millil sporcumuz Canan Türkoğlu Yavuz da  kupa müsabakasını 370 sayı ile tamamladı.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart