Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

PLAK ATIŞLARI AVRUPA ŞAMPİYONASINDA GÜNÜN MÜSABAKALARI TAMAMLADI

03-17 Eylül 2019 tarihleri arasında İtalya’da düzenlenen Plak Atışları Avrupa Şampiyonasında günün müsabakaları tamamlandı.

Skeet Büyük Erkekler müsabakasında yarışan milli sporcularımız Onur ATAK ve Mustafa Serhat ŞAHİN 117 puan atarak sıralama müsabakasını tamamladılar.

Günün son müsabakası olan Skeet Genç Erkekler müsabakasında yarışan milli sporcumuz Salih HAFIZ ise yarışmayı 114 puanla tamamladı.

Plak Atışları Avrupa Şampiyonası 16.06.2019 günü milli sporcularımız Onur ATAK – Nur Banu ÖZPAK’ın temsiliyle düzenlenecek olan Skeet Karışık Takım Büyükler, Salih HAFIZ – Sena CAN’ın temsiliyle düzenlenecek Skeet Karışık Takım Gençler müsabakalarıyla sona erecek.

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart