Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

SPORCU KURULUNUN TABANCA VE TÜFEK DİSİPLİNİ ÜYELERİ SEÇİLDİ

Sporcuların fikirlerine, görüş ve eleştirilerine daha fazla önem vermek maksadıyla Sporcu Kurulu’nun oluşturulması kararlaştırıldı. Bu doğrultuda yapılan hazırlıklar neticesinde sporcular kendi kurullarının üyelerini belirlemek için sandık başına gitti.

Tabanca, tüfek, skeet ve trap disiplinlerinden 2’şer sporcunun bulunacağı kurulun tabanca ve tüfek disiplinlerinde üyeleri belli oldu. 7'şer sporcunun yarıştığı seçimde, sporcular oy pusulasındaki 2 adaya oy kullandı. 26 Ocak perşembe günü tabanca disiplininde gerçekleşen oylama sonucu Yusuf Dikeç ve Emine Taşdelen, 28 Ocak Cumartesi günü tüfek disiplininde yapılan seçimde ise Murat Uzdaş ve Nurefşan Polat en çok oyu alarak Sporcu Kurulu üyesi oldu. 

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart