Çerez Politikası

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metninlerini inceleyebilirsiniz. Web sitemizi kullanarak açıklama metinlerindeki uyarıları kabul etmiş sayılırsınız.

TOKYO 2020’YE 4. KOTA ÖMER AKGÜN’DEN

23 Şubat – 02 Mart 2020 tarihleri arasında düzenlenen Havalı Silahlar Avrupa Şampiyonası 10 M Havalı Tüfek Büyük Erkekler kategorisinde yarışan milli sporcumuz Ömer AKGÜN, sıralama müsabakasında attığı 630.1 puanla Atıcılık tarihinde bir ilk gerçekleştirerek Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunlarına 4. kotayı kazanan isim oldu!

AKGÜN, final müsabakasında atmış olduğu 186.3 puanla müsabakayı 5. sırada tamamladı.

Sıralama müsabakasında yarışan milli sporcularımız Ahmet BAYRAK ise 623.2, Halil İbrahim ÖZTÜRK 622.9 puanla sıralama müsabakasını tamamladılar.

Milli sporcularımız sıralama müsabakasında atmış oldukları toplam 1876.2 puanla, 10 M Havalı Tüfek Takım finallerine çıkmaya da hak kazandı.

10 M Havalı Tabanca Karışık Takım müsabakasında yarışan milli sporcularımız Yusuf DİKEÇ- Şevval İlayda TARHAN’dan oluşan takımımız 576, İsmail KELEŞ – Yasemin YILMAZ’dan oluşan takımımız 558 puan atarak sıralama turunu tamamladılar.

Havalı Tüfek Büyük Bayanlar kategorisinde ülkemizi temsil eden milli sporcularımız Zeynep Gökçe DEMİRCİ 616.6, Şeymanur KOCA 614.8, ve Aysun UĞURLU 612.6 puanla sıralama müsabakasını tamamladı.

Milli sporcumuz Ömer AKGÜN’e gösterdiği başarılı performans için tebrik eder, yarın Havalı Tabanca ve Havalı Tüfek Büyük Erkekler Takım Finallerinde yarışacak olan milli sporcularımıza gönülden başarılar dileriz.

Havalı Tüfek Büyük Erkekler Takım Finalleri TSİ 18:00,

Havalı Tabanca Büyük Erkekler Takım Finalleri TSİ 19:30'da

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.

Instagram

Cart